divendres, 2 d’octubre del 2020

Classificació Big Year setembre 2020

El mes de setembre ha mantigut una tònica semblant als anteriors mesos d'estiu, calor, manca de pluges i pocs ocells, tot i que lògicament han començat, primer tímidament i després de forma més abundant a arribar els primers migrants i alguns dels hivernants que ja passaran l'hivern entre nosaltres.

Com als darreres mesos, les classificacions han vist pocs canvis, amb una certa consolidació de les posicions prèvies, confirmant-se una estreta lluita per els 2 llocs del podium. Finalment ens trobem en plena tardor i els darrers dies de setembre ja va passar una forta ventada de varis dies. Octubre segurament decidirà bona part de les classificacions finals.

La raresa més important del mes ha estat un passerell carminat (Carpodacus erythrynus) vist durant varis dies al "merendero" de la platja de Cabrera Gran, un exemplar jove, menjant de forma continua unes petites llavors de plantes de la zona.

Si trobau alguna errada o no hem encertat en els apartats que cadascú participa, però ja ens ho anireu dient i així com passin els mesos ho anirem corregint.







Un jove de passerell carminat (Carpodacus erythrynus) vist durant 4 dies al "merendero" de Cabrera (Foto Dani Hinckley).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada