divendres, 3 de febrer de 2017

Classificació Big Year Gener 2017

Enguany, per tercer any consecutiu, es faran dos Big Years diferents, el de Balears, que any rera any es van consolidant, amb la participació de companys de Menorca i Eivisss) i el de Mallorca, que es fa per quart any i al que participen "birders" estrangers.

Però a més a més per segon any consecutiu, farem el Big Year Junior i el Big Year Fotogràfic (Balears), que vàrem iniciar l'any passat i que de moment ens han transmés pocs resultats, però que estem segurs que en els propers dies, rebrem els de nous participants.

Per tant, tal com ja feiem l'any 2016, tindrem quatre llistes, que anirem actualitzant de forma mensual, i com ja em explicat altres cops, les dues classificacions són lleugerament diferents, ja que les normes no són iguals per als dos àmbits territorials (les podeu consultar més abaix de les classificacions).

Potser aquesta primera classificació te errades, ja que no tenim molt clar qui fa cada àmbit territorial, però ja ens ho anireu diguent i així com passin els mesos ho anirem corregint.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada