dilluns, 17 de desembre del 2012

Presentació del Gran Any

Dijous passat al GOB varem aprofitat la reunió del grup d'ornitologia per presentar el Gran Any 2013, com va sorgir l'idea, les normes, la llista d'espècies i les ganes de passar-ho be, sortir al camp i canviar una mica la dinàmica negativa que la majoria vivim en aquests temps, amb amics, companys i coneguts acomiadats o sense feina i on sembla que tot són notícies negatives.

Un moment de la presentació del blog a la seu del GOB (Foto Cati Artigues)

També es va aprofitar per que en Carlos López-Jurado fes la presentació de la web Aus rares de les Illes Balears i vàrem passar una estona agradable.

Ara ja som 25 els que ens hem "inscrit" i vos seguim animant a que vos apunteu, ja que el més important no es guanyar, sinó sortir més al camp i millorar les observacions. Recordau, per apuntar-vos nomes cal escriure al correu bigyearmallorca@gmail.com.


Un altre moment on es veu un dels articles del blog (Foto Cati Artigues)

1 comentari:

  1. Moltes gràcies per la presentació al GOB, Pep, Ja fris de que sigui dia 01 de gener!!! Començar l'any amb una nova il·lusió ens aporta noves energies per afrontar el nou any. Bona sort a tots els participants del Big Year!

    ResponElimina