dijous, 5 d’abril de 2018

Classificació Big Year Març 2018

Amb aquesta tercera classificació tanquem ja el mes de març, un mes atípic en el qual sembla que la migracies va endarrerint més del que és habitual i es veuen molts pocs ocells per tot arreu, tot i que van arribant des del sud, no en les quantitats que eren habituals.

A la part alta de la classificació s'ajusten els marges, amb una sèrie de participants molt a prop un dels altres i amb possibilitats de canvis, sobre tot en el mes més important de l'any, que a Balears és l'abril.

Si gener i febrer varen destacar per la importància de les rareses observades a les Illes, el març ha estat totalment diferent, no hi ha hagut observacions tan importants com les anteriors i s'han vist molt poques aus rares, potser la més important, deixant de banda el seu origen incert ha estat el Tàntal africà vist a Menorca, salvatge? escapat? possiblement mai es podrà saber amb seguretat.

Si trobau alguna errada, ens ho feu saber i la corregirem. Les dades de Menorca les afegirem en tenirles completes.La cada cop més rara coablanca rossa a Cases Velles (Foto: Josep Manchado)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada