dimarts, 2 de maig de 2017

Classificació Big Year Abril 2017

Ha acabat el mes d'abril, la punta de la migració pre-nupcial i els dies on a poc que el temps acompanyi, a les Illes es pot veure qualsevol espècie, i quan et mous pel camp tens la sensació de que tot és possible a l'hora de trobar qualsevol espècie.

Si a final de març s'estiraba la classificació, sembla que abril amb el seu allau de migrants l'ha apretat; ha deiem que abril podria canviar la classificació i així ha estat, ara trobem a Dani Hinckley al capdavant de la taula i darrera Mika Palmer i Pedro Van der Knoop, una segona a Balears i l'altre segon a Mallorca, però tal com passava fa un mes, les distàncies són curtes i encara queda bona part de la migració per passar.

Si al mes de febrer la gran novetat era l'ànnera negra (Melanitta nigra) de Maristany i al març va ser la cornella enmantellada (Corvus cornix), a l'abril la gran novetat ha estat un papamosques negre (Ficedula albicollis) que duu uns dies a la zona de sa Roca (P.N. de s'Albufera).

Potser aquesta quarta classificació te alguna errada, però ja ens ho anireu diguent i ho corregirem.Un maquissim papamosques de collar a s'Albufera de Mallorca. Foto: Josep Manchado.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada