dimarts, 4 de febrer del 2020

Classificació Big Year gener 2020

Ja estam a febrer i acabat el gener de 2.020 comença una nova edició del Big Year, tant a Mallorca com a les Illes Balears. Amb l'edició d'enguany arribam ja a la vuitena, amb alguns habituals que no la faran però amb arribada de nous participants com alguns participants europeus visitants habituals de Mallorca o el jove Alex. Així que es consolida un any més el nostre Big Year.

Com l'any passat tindrem 3 llistes, el Big Year Mallorca, on hi ha més participants, el de les Illes Balears i el d'espècies fotografiades, que anirem actualitzant de forma mensual. Teniu en compte que les dues classificacions són lleugerament diferents, ja que les normes no són iguals per als diferents àmbits territorials. (Podeu trobar un resum de les normes més abaix).

Gener ha estat un mes sense rareses d'importància. Així que vos deixarem amb una foto d'una espècie com el bitó (Botaurus stellaris) que sense ser rara, ja que en teoria es habitual de s'Albufera i el prat de Sant Jordi, no es gens fàcil de veure, i menys a ple dia,

Potser aquesta primera classificació te errades, ens hem oblidat algú o no hem encertat en els apartats que cadascú participa, però ja ens ho anireu dient i així com passin els mesos ho anirem corregint.





Un bitó (Botaurus stellaris), volant davant d'un hide a s'Albufera (Foto: Miquel Vallespir)





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada