diumenge, 31 de març del 2019

Classificació Big Year Març 2019

Quan arriba el 21 de març és sinònim de que comença la part més important de la migració pre-nupcial, aquella que converteix Mallorca i les Balears en un lloc màgic on qualsevol cosa pot passar i casi qualsevol ocell es pot trobar.

No ha començat amb molts d'ocells, però si amb alguns molts interessants, com una arpella russa a s'Albufera i altre a Menorca, l'hortolà menut a Llenaire, el rascletó a Binissalem o les 2 cigonyes negres a Albercutx i després a Lluriac (Menorca) unes hores després, això tot just a començat però ja hi ha ocells estivals i migrants per tot arreu, com alguna vegada em comentat, mig Big Year es guanya al mes d'abril.

Les classificacions segueixen molt igualades, s'han igualat encara més i estan més apretades. Sorprenent el baix nombre de limícoles que arriben fins i tot al mes de març...

Si trobau que la classificació te errades, ens hem oblidat algú o no hem encertat en els apartats que cadascú participa, però ja ens ho anireu dient i així com passin els mesos ho anirem corregint.




Un preciós mascle d'arpella russa (Circus macrourus) volant baix al camí den Pep 
(Foto: Fátima Garrido)

Un altre mascle d'arpella russa (Circus macrourus) al camí de Tramuntana de Menorca 
(Foto: Gala Lligoña i Roman Piris)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada